lauantai 24. joulukuuta 2011

Maskeerauskalenteri: Luukku 24

Poika!

En ole ehkä se paras mahdollinen malli tähän kategoriaan, sillä naamani on aika tosi femme, mutta ehkä se viesti silti välittyy näinkin. Ellet satu omistamaan jotakin tiettyä siellä alavartalon seudulla, tai sinulla ei ole se maailman miehekkäin nassu, tässä ehkä jotain juuri sinulle. Kalenterin viimeisessä luukussa käsitellään poikien meikkiä, eli kuinka meikata omista tyttömäisistä kasvoistaan maskuliinisemmat poikacossia varten. Jälleen kyseessä siis niin sanottu nude-meikki, eli kuin meikkiä ei olisikaan.


Asiaankuuluvasti asennelätsä!Iho:
- Peitä kaikki ihon väriepätasaisuudet (finnit, tummat silmänaluset, yms.) peitepuikolla tai meikkivoiteella. Katso, että iho on väriltään tasainen.
- Levitä sudilla, toistan: sudilla, puuteria kasvoille joka paikkaan. Sienellä levittäessä puuteria tulee helposti liikaa ja iho näyttää tukkoiselta. Puuterin tarkoitus on vain poistaa kiilto, ja tähän suti toimii parhaiten.
- Varjostukset ovat maskuliinisen meikin A ja O. Levitä muutaman asteen omaa ihoasi tummempaa varjostussävyä (vältä kimaltelevaa aurinkopuuteria) kasvojesi varjokohtiin. Näitä ovat mm. poskikuopat, (oikea kohta löytyy, kun imet poskia sisään), silmien sisänurkat aina kulmakarvoihin ja nenänpieliin asti, huulien ja leuan välinen kuoppa, ohimot, halutessasi myös sieraimet.
- Älä käytä poskipunaa.

Silmien seutu:
- Silmiin voi tehdä kevyen rajauksen yläluomelle. Tällöin tulisi käyttää kynäkajaalia, joka pitäisi häivyttää pehmeämmäksi, tai ruskeaa, mattaa luomiväriä ripsirajassa.
- Jos haluat käyttää ripsiväriä, levitä sitä vain yläripsien juureen. Älä taivuta ripsiä!
- Kulmakarvat ovat miehillä usein paksummat kuin naisilla, sillä harvemmat miehet nyppivät kulmiaan. Jos kulmakarvasi ovat ohuet, voit paksuntaa niitä luomivärillä hieman rajojen ulkopuolelle. Lisäksi kulmavahalla voi harjata karvat otsaa kohti, jolloin ne näyttävät paksummilta.


Huulet:
- Nude-huulet.Näin itse kalenterista kokonaisuudessaan, toivon ihan hirveästi, että tästä on ollut joillekin apua. Olen jännännyt tämän tekemistä joka päivä ja nauttinut siitä myös suunnattomasti. Olisi ollut vielä paljon, mitä olisin halunnut jakaa, mutta ehkä sen ehtii tehdä vielä joskus myöhemminkin. Kiitos, jos jaksoitte seurata kalenteria ♥ Viettäkää ihan hirveän kiva joulu!

3 kommenttia:

 1. Kiitos, tää kalenteri on ollut mulle tosi hyödyllinen. Hyvää joulua! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä kalenterista, avasi paljon uutta ja joitain ennen tiedettyjä infoja uudelleen (ja nyt kaikki on jopa kätevästi kerättynä, toisin kuin anikissa :D). Eritoten kulmien värjäys auttoi paljon, mutta veikkaan että tulen turvautumaan tähän kalenteriin muissakin ongelmatilanteissa. Iso kiitos. :)
  -Vivilan

  VastaaPoista
 3. Minäkin kiitän tästä kalenterista! :) Sain paljon vinkkejä (varsinkin kulmakarvoihin!) ja semmoista! ^^ Tulevaisuudessa täältä on helppo tulla hakemaan apua eri meikkeihin :D Eli suurkiitos myös minulta!

  VastaaPoista