torstai 1. joulukuuta 2011

Maskeerauskalenteri: Luukku 1

Noniin. Joulukuu on koittanut ja voin alkaa lisäillä luukkuja. Joudun pahoittelemaan pahastuneilta siitä, että laitan luukun esille vasta tähän kellonaikaan (17:48), enkä heti aamusta odottelemaan halukkaita. Olen opiskelija ja olen kykenevä saapumaan koneelle vasta illalla, joten toivon edellämainitun suotavan minulle anteeksi. :D Tässä nyt kuitenkin lähtölaskennan ensimmäinen porras!Suuremmat silmät

Anime/mangahahmojen ja muiden vastaavien silmät ovat usein kokoa lautaset. Hyvin harvoin kellään on oikeasti niin luonnottoman suuria silmiä, mutta sinne päin voi silti meikeillä halutessaan pyrkiä. Suuremmat silmät haluaville seuraavat ohjeet ovat avuksi:


Mallimeikki suuremmat silmät haluavalle


- Pyri käyttämään vaaleita, helmiäisiä luomivärejä. Ne tuovat valoa luomille.
- Rajaa silmäsi selkeällä rajauksella. Voit jatkaa rajausta hieman silmänurkan yli, jolloin silmän muoto pitenee. Jos rajaat alaluomen, älä piirrä rajausta sisänurkkaan saakka, vaan jätä se ulkonurkan puolelle.
- Voit halutessasi rajata myös sisäluomet (limakalvot) vaalealla kynäkajaalilla, jolloin valkuaisen koko kasvaa.
- Jos silmän ja kulmakarvojen välissä on vain vähän tilaa, ei varjostuksia kannata tehdä.HUOM! Jos hahmollasi on suuret silmät, en voi olla painottamatta circle -piilolinssejä tarpeeksi. Niillä saa viimeisen, erittäin tärkeän silauksen nappisilmiinsä! Linssejä saa tilattua netistä samalla tavalla kuin tavallisiakin linssejä, samoin hinnoin. (Google search: circle contact lenses)


Teistä katsottuna vasen silmä meikeillä ja circle-linssillä, oikea silmä ilman.


edit/ Noniin, ja heti siinä ensimmäisessä luukussa mokaillaan kun kiireessä kirjoitellaan. Unohdin kertoa ripsistä, jotka ovat myös tärkeä osa meikkaamista! Ripsiväri on lähestulkoon aina melkeinpä välttämätöntä, sillä se korostaa silmiä valtavasti ja avaa katsetta (varsinkin jos ripset ovat kaarevat - käytä siis ripsentaivutinta, jos hahmo sen vaatii/sallii) roimasti. Jos hahmolla on valtaisat moe-silmät, ovat tekoripset varsin tehokas keino lisätä silmän koko maksimimittoihinsa. Oman harkintanne mukaan voitte miettiä, ovatko omat silmäripsenne mielestänne tarpeeksi tuuheat tai pitkät sellaisinaan~

Anyway, tuossa ovat basic ohjeet suurille silmille. (SPOILER) Enemmän tulossa vielä vertailun muodossa myöhemmässä luukussa. Wait for it, ja silleen.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa! Ihmiselle, joka ei osaa meikata, mutta haluaisi, tämä kalenteri on niin kultaa <3

  Kiitos kiitos kiitos kiitos! Tulen odottamaan joka luukkua innolla!

  VastaaPoista
 2. Et tiedäkkään monestikko tuli tänään käytyä kun odottelin, että sulta ensimmäinen luukku ilmestyisi :'D Vinkkinä voin hetiiää, että noi postauksethan saa ajastettua, että voit tehdä vaikka 10 postausta samana päivänä, mutta ajastaa sitten ne ilmestymään sinä päivänä ja kellon aikana kuin haluat! :) Löytyy "Julkaisuasetukset" nappulan takaa sen julkaistavan tekstin alta~

  Tää oli tosi kiva ja hyödyllinen varmasti monella, huomista luukkua odotellessa~ :D

  VastaaPoista
 3. Fukka, olen iloinen, että luukku/kalenteri miellyttää! :3

  Kimmy, No voihan :D Ai vitsit, mietinkin että onko sellainen mahdollista, hyvä jos on! Kokeilen tuota!

  VastaaPoista
 4. Suosittelen noiden lisäksi myös tekoripsiä tai sellaisia yksittäisiä lisäripsiä!

  Näiden laitto on sitten jo vähän hankalampaa ja näyttää tökeröltä jos ei onnistu, mutta onneksi voi käyttää uudelleen ja harjoittelu tekee mestarin!

  Meikki riippuu hirveästi hahmosta, joillekin ei sovi hirveä pakkeli kun taas jotkut näyttävät hyvältä runsaankin meikin kanssa(vaikka en kyllä tue mitään "oma naama piiloon" -sotamaalauksia koskaan).

  ps. ihanan väriset silmät ja odotan huomista luukkua innolla :)

  VastaaPoista
 5. Nyymi, ajattelin kirjoittaa ripsistä tarkemmin myöhemmin, mutta ehdit viedä sen ilon minulta. :D
  Yllä olevat ovat perusohjeita yksinkertaisuudessaan. On jokaisen omassa harkinnassa kuinka paljon tai kuinka vahvaa meikkiä hahmo/itse tarvitsee. Omissa esimerkeissäni olen käyttänyt selkeää ja näkyvää meikkiä hahmotuksen vuoksi. :)
  Kiitos, ja hyvä jos on jotain odotettavaa~

  VastaaPoista
 6. no voeehan nenä. missasin nää kaikki D: Mut ei se mitään luen ne nyt. 8D

  VastaaPoista
 7. piko, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :D

  VastaaPoista