keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Maskeerauskalenteri: Luukku 21

Ripset

Uskaltaisin väittää, että ripset ovat meikin tärkein osa-alue. Ne ovat se varsinainen avain avaraan katseeseen ja suurempiin silmiin. Kun cossattava hahmo on tiedossa ja meikkiä on aika ajatella, kannattaa oikeasti antaa ajatusta myös ripsille. Katsaus räpsyripsiin!


Luonnolliset ripset


Jos et omista erityisen kaarevia ripsiä, taivuta ne! Kaarevat ripset avaavat katsetta reippaasti ja silmät näkyvät kunnolla. Siksipä silmät näyttävät suuremmilta. Ripsiä ei kaarreta vain yhdestä kohtaa, vaan peräti kolmesta. Tämä siis siksi, että ripset kaartuisivat kauniisti ja "sulavasti". Älä käytä raakaa voimaa, tai ripsiin syntyy rumia kulmia. Jos jollakulla on ihan megalomaanisen pitkät ripset, voi ne taivuttaa neljästäkin pisteestä. Huom! Ripset kaarretaan aina ennen ripsivärin laittamista, jotta ripset eivät katkeile ja ripsiväri pysyy siistinä.

Nähkää taivutuksen voima!

Taivuttamattomat ripset.
Räps!

Ripsen taitoskohdat punaisella.


Käytä ripsiväriä. Vaikka pukeutuisit pojaksi, pieni sipaisu ripsiväriä on ihan sallittu silmienkorostaja. Tytöillä ripsiväriä laitetaan koko ripsien pituudelta (alaluomen ripsiinkin voi laittaa), pojilla vain ripsien juureen (ei alas). Pojille ruskea ripsiväri on luonnollisempi vaihtoehto kuin musta, mutta ei mustakaan kiellettyä ole.


Tällaisen taikaesineen käytte kaikki nyt heti ostamassa, jos ette vielä omista, mars!

2 kommenttia:

  1. Valaistuminen! En ole ikinä tullut ajatelleeksi, että ripsiä voisi taivutella useammastakin kuin yhdestä kohtaa. 8O (ei sillä, olen meikkien kanssa muutenkin täysi tohelo, joten joulukalenterisi on ollut suureksi avuksi - kiitos siitä! *w*)

    VastaaPoista
  2. Wepi, ai, jännää! Minusta kun on tuntunut, että latelen itsestäänselvyyksiä ja ettei kalenteri loppupeleissa ole järin hyödyllinen. Iloitsen siis kovasti oivalluksista!

    VastaaPoista