maanantai 12. joulukuuta 2011

Maskeerauskalenteri: Luukku 12

Royal dame of gold

Nyt ollaan kalenterin puolivälissä! :D Kuvasta ei ehkä ole vaikea päätellä, mistä/kenestä tällä kertaa sain idean kokeiluuni. Jos nyt kuitenkin lyö tyhjää, niin tässä on oma tulkintani Cleopatrasta. Meikistä ei tullut loppujen lopuksi niin suureellinen tai vaikuttava kuin mitä olisin toivonut, mutta no, ehkä se nyt menee. Ei sitä kai aina niin suuria tarvitse tehdä. On muuten jo kolmas kerta kun käytän kokeiluissani mustaa peruukkia. Asia kuitenkin on jo korjattu seuraavassa kokeilussa~


Elizabeth Taylorin versio Cleopatrasta.

Maskeerauksessani käytettyjä:
- keltainen, ruskea, sininen, punainen ja musta luomiväri
- musta nestemäinen kajaali
- valkoinen kynäkajaali
- huultenrajauskynä
- ripsiväri
- irtoripset
- piilolinssit

2 kommenttia:

  1. Tuo kultainen osuus on ihan järkyttävän siistin näköinen hienoisine värinvaihteluineen, ja nestemäisellä linerillä tehty jälki on ihan järkyttävän siistiä sekin. Upea meikki!

    Ja pakko kysyä, että oletko vain tosi tarkkakätinen ja (/tai) kärsivällinen, vai onko sinulla mitään niksejä millä saada nestemäisellä linerilla tehdystä jäljestä siistimpää? Vai onko sillä mitään väliä minkälaista lineria edes käyttää?

    VastaaPoista
  2. Suiggari-Tou, kiitos kovasti~
    Kyllä minullakin hetki aina linerin kanssa menee, mutta juju on siinä, että piirtää aina ensin juureen vain ohuen viivan ja lähtee siitä sitten lisäämään pikkuhiljaa paksuutta kerros kerrokselta, jos ei ole tarpeeksi vakaa käsi muuten. Minulla oli ennen melko paksu sivellin, ja sillä minulla kesti melkoisenkin kauan. Vaihdoin ohuempaan ja johan sujuu. (Jos haluat kaupassa vertailla, minulla oli siis aiemmin Lumenen Blueberry Liquid Eyeliner, jonka jälkeen vaihdoin Rimmelin Glam Eyes Liquid Lineriin. Jälkimmäisen kaltaisilla siveltimillä on huomattavasti helpompaa saada siistiä jälkeä ja rakentaa viivaa juuri oikean paksuiseksi, ensimmäisen kaltaisilla kun tulee melkein väkisin paksua ja suttuisempaa etenkin jos aikoo saada viivoista nurkkia kohti kapeampia.)

    VastaaPoista