perjantai 18. huhtikuuta 2014

Tampere Kuplii ja "oho"

Päivitystä aiempaan tekemääni Tampere Kupliin merkintään!

Lauantai 29.3.2014
"Huhhei, olin Tampere Kupliissa yhden lyhykäisen päivän verran ja eipä ole pitkään aikaan ollut näin väsynyt olo cosplay-tapahtuman jälkeen. Joskus vähän Desucon Frostbiten jälkeen Elina ehdotti kisakärpäsen pureman kuulemma saaneena, että osallistuisimme Meridian-porukallamme Kupliin cosplay-kilpailuun, ja se passasi toki sekä Kizzylle että minulle. Siispä tänään pakkasimme kimpsut ja kampsut ja hyppäsimme Tampereen suuntaan kulkevaan aamujunaan (hyi, aikainen herätys). Päivän ohjelmaan kuului oikeastaan vain ja ainoastaan kisaaminen. Kävimme tuomaroinnissa ja kuvauspisteellä ja pian sitä pitkin jo lampsia "lavalle" valkokankaan eteen. Kilpailu siis oli ja meni.

Joo. OLLAAN SEITSEMÄN PARHAAN JOUKOSSA!
Nyt olisi vielä vuorossa Aamulehden sivuilla pidettävä nettiäänestys. ÄÄNESTÄKÄÄ siis Meridianin porukkaa, joka on W.I.T.C.H.:stä, kaikkien aikojen nostalgiapommisarjakuvasta! Olemme ne kolme telttaa siinä äänestyssivun ylimmässä kuvassa. Jee!

Äänestykseen pääset tästä!"


Perjantai 18.4.2014
Kilpailun tulokset selvisivät viikko sitten perjantaina Aamulehdestä ja joo. Oho. Meidän Meridian-ryhmä voitti tosi kiperästi yhden äänen erolla (eli tavallaan kahden, koska muuten oltaisiin oltu tasoissa kakkossijan kanssa) ja tuli vähän puun takaa. Tai ei, jos ihan rehellisiä ollaan, mutta tuli silti. Koska W.I.T.C.H. on aivan jäätävä nostalgiapommi monelle, uskoin mahdollisuuteemme päästä sijoille, mutta ensimmäinen sija oli tosi kiva yllätys. Sen lisäksi, että tietysti toivoi meidän porukan pärjäävän, myös ne omat kaksi suosikkiani pääsivät sijoille. Jee, onnea siis Hiccupille ja Astridille (How to Train Your Dragon 2) toisesta sijasta ja Thorinille ja Smaugille (Hobitti) kolmannesta! Olette parhaita! Palkinnoksi kaikki saavat kuulemma pystejä yksi per naama. Jänskättää nähdä kyllä, miltä mokomä näyttää. Meidän porukka saa omansa vasta Cosvisionissa kädestä käteen postin mahdollisten vahinkojen välttämisen vuoksi.

Eli asd. Ihan hirveästi kiitos kaikille äänestäneille! 

Muuten tosiaan Kuplii sujui kisaa odotellen ja Meridianin salaisia päiväkirjoja päivitellen. Ensimmäinen osa nähtiin Frostbiten jälkimainingeissa ja jatkoa seurasi heti Kupliin jälkeen. Tässä siis se.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti