keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Animecon 2/2

Jospa sitten se Animecon-entryjen toinen puolisko! Iso kuvapostaus!

Tosiaan, Will Vandomin noitaversio oli Animeconissa päällä ja molempina päivinä sitä tuli Kifian kanssa kuvattua. Kuvia saatiin noin päivän verran enemmän kuin mitä kuvittelin. Minulla ei ollut juuri visiota yhtään mistään ja lauantaina kuvatessamme lopetimme siihen fiilikseen, että "kuvataan nyt viel huomenna sit jos siltä tuntuu". Sunnuntaina yhtäkkiä löysin yhden tai pari aivan jäätävän kivaa kuvauspaikkaa ja hups, kuvia tuli taas aika paljon.


Will Vandom
Magic outfit
W.i.t.c.h.

Kuvaus: Kifia
Jälkikäsittely: minä






Oma suosikkini nro 1

Oma suosikkini nro 2

Suuret jälkikiitokset vielä tolpan päälle pukanneelle Dangan Ronpan Sakura-cossaajalle!












Kuvasin viikonloppuna myös itse hyvin, hyvin pikaisesti Irtsaa ja Miwoa. Laitanpa siis niistäkin otoksista muutaman esimerkin alle!


Irtsa:
Sisuca
Suikoden Tierkreis

Kuvaus ja jälkikäsittely: minä





Miwo:
Ritualist
Guild Wars

Kuvaus ja jälkikäsittely: minä





Ja loppuun vielä muutama kuva ja giffi kuvaamaan kulunutta viikonloppua. Kaikki otokset on napannut Kifia.

Eikös se pidä kerran conissa tehdä? Ai ei? Hys.

No minähän lopetin! Eikö tämä sitten ole parempi?

Ninnu hienosti tuulikoneena eeppisiä taikakuvia varten!

Ninnu innostui niin tuulikoneena olemisesta että haluaa siitä itselleen ammatin.
Millä keinolla tahansa.

:P

Jamma jamma.


Ja muuhun aiheeseen liittymättä. Ohikulkeva hauva oli huolissaan kun seisoin vedessä. Tuli pelastamaan.

Hienosti pelasti. Saattoi vähän myös jänskättää outoja siipiä.



22 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten hienoja kuvia! Ninnu handlasi hyvin tuulikonehommat (repesin aika pahasti tuolle gif:lle), nuo kaksi suosikkikuvaasi ovat myös omat lempparini. Tuplapeukut asulle!

    Vaikka tuntuu siltä, että oltiin aina menossa ristiin Kuopiossa, oli silti mukava törmätä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ja kiitos pukukehuista! Ninnu veteli niin hirveällä antaumuksella lihaskrampeissa (en sanonut ääneen, Ninnu on amazoni eikä saa lihaskramppeja) että ihan sääliksi kävi, mutta vaikka vierestä tarjottiin tuuletusapua, Ninnu jatkoi silti päättäväisesti yksin. Kudos.

      Oli kyllä ihan kauhean muikea tavata silleen oikeasti eikä vain blogisfäärin kautta satunnaisesti kommentoida asioita. Toivottavasti törmäillään jatkossakin! :3

      Poista
    2. Ninnu on kyllä sellainen supertytsy että. <3

      Ehdottomasti! \o/

      Poista
  2. Voi että kun nostalgia oikeesti pärisee ja olen ihan uguuu kun niin hienoja kuvia ja aaa! ;__; <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et usko kuinka moni tuota sanoi tavalla tai toisella Animeconissa. Olisi pitänyt laittaa otikoksi: "Animecon X, eli päivän sana on Nostalgia". Tuli aika tosi hyvä mieli siitä miten ihmiset nostalgiapaukun ottivat vastaan, kiitos siis tästä myös sinulle. Ja eikö olekin hienoja kuvia!

      Poista
  3. Upeita kuvia ja upea puku! Siivet on kyllä eeppiset ja edelliseen postaukseen viitaten, minuakin välillä ärsyttää kun ihmiset tulevat "kokeilemaan" proppeja yllättäen. Koska ikinä ei tiedä mitä voi tapahtua. Ja voi giffit <3. Ja koira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (myös kuvaajan puolesta)! Mukava kuulla, että mielipiteeni jaetaan muuallakin. Vähän kunnioitusta, ihmiset.
      Ja kieriskelin itsekin giffeille. Koiralle en kierinyt, mutta hellyyttävä vanha pappa se oli. <3

      Poista
  4. Miten hienoja kuvia! Nuo Willin siivet ovat tosi hienoja, mistä ne oikein on tehty?

    Ja vähän ku meinas hajota noille gif:eille.. :DD Varsinki tuo Zeldan tuulihame-kuva. XD

    VastaaPoista
  5. Kiitosta! Siivet ovat mustaa softista ja joustavaa muovia. :>
    Giffit on aika hersyviä, jos niin voi sanoa. Pahin repeily syntyi allekirjoittaneellakin nimenomaan Zeldalle. :'D

    VastaaPoista
  6. Anteeksi utelu mutta kun nyt satut olemaan tällä hetkellä ainut jonka tiedän WITCH-cossin tehneen niin osuu nyt sinun kohdallesi pieni kysymystulva :'D Itsekin olen siis aikomassa cossata WITCH:istä Irmaa noitamuodossaan, mutta en ole koskaan tehnyt siipiä enkä vaatteita missä olisi samanlaisia kiemuroita kuin noitatytöillä on vaatteissaan. Kerroitkin jo tuolla mistä teit siipesi, mutta miten oikein teit ne ja kiinnitit ne paitaasi? Myöskin mitä laitoit Willin hameen kiemuroihin jotta sait ne noin pysyviksi? Teit niin hyvännäköiseksi Willisi että en vain voi olla utelematta! Teach me master! (Kellonajasta varmaan arvaa että vähän väsyneeseen mielentilassa tätä kirjoittelen joten mahdolliset typot annettakoon anteeksi :---D) Kiitos jo etukäteen jos jaksat kaikkeen vastailla c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kun en oikeasti osaa kovin hyvin siivistä selittää kuin mitä jo olen kertonut! Musta osa on softista ja välissä on joustavaa muovia liimattuna, yläreunaa pitkin kulkee väliin liimattu hitsauslanka, joka mahdollistaa siiven ryhdin ja muotoilun. Rintaliiveihin olen tehnyt hitsauslangasta "telineet" tms. jotka tulevat läpi paitaan tehdyistä pienistä rei'istä. Siipien varsiin jätin siis onton tilan, jonne telineet työnnetään sisään. Siivet ovat todella kevyet, joten pelkkä hitsauslanka/vahva rautalanka riittää pitämään tämän kaiken kasassa.
      Hameeseen en ole laittanut mitään tukisysteemejä, se on liimattu ihooni kiinni iholiimalla.
      Kiitos vielä kehuista ja kiinnostuksesta.

      Poista
    2. Ohi meni, yritetään siis uudestaan : D eli kiitos, tämä auttaa paljon ja ole hyvä, sillä olet kehusi ansainnut! On kyllä aika kummallista miten sinua tullaan varoittamatta koskemaan conissa. Eikös tämä ole jo ainakin toinen kerta kun sitä käy? :/ kyllä sitä aina kuulee että jotkut eivät välinpitämättömyyttään/huomaamattomuuttaan tajua että astelevat esim jonkun helmojen tai kenkien päälle, mutta tahallaan sitä en ole ikinä kuullut tehtävän..

      Poista
    3. Eipä mitään, ilo olla avuksi. :>
      Ja juu, on se minustakin jännä. En vissiin ole ollenkaan pelottavan näköinen/oloinen, kun niinkin moni koki hiplailutarvetta. :'D Tämä oli tosiaan toinen, tai no, kolmas kerta. Viime vuonna Desuconissa pari kokeili Catherineni saparoita, mutta Traconissa samaisen puvun hipelöinnin määrä oli niin suuri, että oli pakko avautua aiheesta blogissa ihan kunnolla. Tuli aika maskottimainen olo, vähän kuin Muumimaan muumit pikkulasten keskellä. :'>

      Poista
    4. Ei ihan unelmatyötä varmaankaan sekään duuni.. XD Ehkäpä hiplailut voi ajatella käänteisestikin, että on vaan niin pirun hyvä cossi että ihmisillä iskee halu kokeilla onko se oikea? :-D Jos näyttää vaan niin mahtavalta niin ajattelee "ei tuo voi olla oikea sen on pakko olla kangastus jonka näen univajeeni ja sokeriähkyni vuoksi!"

      Poista
    5. Tokihan ehdottomasti otan sen kohteliaisuutena, kun se puku niin tuntuu kerran kiinnostavan! Ei silti kuitenkaan sovi unohtaa käytöstapoja. :'>

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Eiiih söpöin Yumi ggsdhas ;A; Liityn myös nostalgiapärinäkuoroon! Ja saatoin ehkä vähän hajota gifeille, etenkin tuulikone!Ninnulle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. \:D/ Liity iloiseen kerhoomme! Ja Ninnu on aivan mahtava tuulikone~

      Poista
  9. ensinäkin kuolen koska toi on niin hieno cossi. mutta sitten mulla olis kysymys siivistä, ovatko ne todellakin yhdestä softis arkista tehty? (koska näyttää ainakin siltä) vai onko ne koottu monesta osasta? Itse olen myös tekemässä siivet, enkä ole vielä päättänyt miten, koska niistä tulee sen verran isot... also, mitä materiaalia tuo läpinäkyvä osa on? kiits!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Kyllä, siivet on tehty yhdestä arkista per puoli. Neljä kokonaista palaa siis yhteensä. Ainakin Hobby Pointista saa noin metrin mittaisia paloja. Jälkimmäiseen kysymykseen olen näissä kommenteissa jo vastannut, mutta laitetaan nyt vielä uudestaan. :'D läpinäkyvä osa on muovia, saatavilla myöskin esimerkiksi Hobby Pointista.

      Eipä mitään~

      Poista
    2. Oletan muuten, että olet siipiä Pixietä varten. Olen itse tällä nimenomaisella tekniikalla tehnyt aiemminkin siivet, ja mielestäni toimi ihan hyvin. Mercedeksen perhosensiivet siis tällä tekniikalla toteutettu. Tutoriaalia ei ole tarjota, mutta kuvia siivistä kyllä. http://jumittaa.blogspot.fi/2012/08/ropecon-eli-ai-kun-sattuu-mut-kuvataan.html#comment-form

      Poista
    3. kiitos, nuo siivet ovat tuottaneet hirveetä päänsärkyä, olen itse kokeillut jo eri tekniikoita, joiden piti olla tosi helppoja, mutta siivistä tuli askarteluprojektin (huonon sellaisen) näköisiä...

      Poista