perjantai 3. tammikuuta 2014

Kysely! Apua?

Nyt on taas Maailman Kirjat sekaisin, kun päivitystä pukkaa yksi toisensa jälkeen. Tällä kertaa kaipaisin kuitenkin teiltä apua.

Kirjoittelin tästä jo Facebookin puolella, mutta koska täällä on helppo mahdollisuus kyselyyn ja mahdollisesti eri lukijakunta, niin miksei siis tännekin ölisisi.

Minulla oli ollut ajatuksena laittaa Flemeth uudelle kierrokselle Yukiconiin, mutta henkilökohtaiset syyt tuntuvat viittaavan siihen suuntaan, että sen päälle kiskominen tuntuu aika epätodennäköiseltä. Luulen, että sille parempi paikka on yksi Desuconin päivistä. Joka tapauksessa, minulla ei ole ollut varasuunnitelmaa ja nyt kuulisin mielelläni teidän mielipiteitänne: minkä puvun laittaisin Yukiconiin (ainakin toiselle päivälle)? Onko jokin puvuista sellainen, jota et ole kenties nähnyt mutta olet halunnut nähdä? Entä kaipaatko jostain puvusta lisää kuvia? Tms.? En tiedä? Apua?

Olen kerännyt vaihtoehdot koosteeksi numeroiden kera, jos hahmot eivät vaikka olekaan tuttuja. Kyselyn olen nivonnut blogini oikeaan laitaan sivupalkkiin. Useammankin puvun saa valita! Apu olisi enemmän kuin arvostettu ja kiitoksella vastaanotettu!
Kiitos jo etukäteen!

10 kommenttia:

 1. 1 tai 8 ehdottomasti ♥

  VastaaPoista
 2. Itsehän en Yukiin ole tulossa, mutta mun mielestä Chidori ois ihan paras ,__, Koska sitä et ole käyttänyt pitkään aikaan ja se puku on niin nätti ja hyvin tehty ja kaikkea ihanaa!

  (Mielipiteeseen ei varmastikkaan vaikuta se että kyseistä peliä on tullut viime aikoina pelailtua :D

  VastaaPoista
 3. 1, 4 tai 6! Siksi että sun Catherine on ihan mahtavan kauniin upea, Violetia ei ole näkynyt kamalasti vähään aikaan ja Will koska nostalgia ;___; <3

  VastaaPoista
 4. Itse en Yukiconiin ole pääsemässä, mutta sanon silti, että Will c: Todella upeasti toteutettu asu (ovathan toki nuo muutkin, en sitä sano), ja myös nostalgia puhuu puolestaan~ :33

  VastaaPoista
 5. Heisveis! Huomasin Facessa päivityksesi Yukin pukuihisi liittyen. Kummalle päivälle olit ajatellut Williä? Voisin heittää Sussun päälle jompanakumpana päivänä jos nyt vaikka saisin sen peruukin vihdoin muokkailtua viikonlopuksi, vaikka en asuun ihan 100% tyytyväinen olekaan (voipi fiksailla myöhemmin). : 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Niin ja toi yllä oleva kommentti oli siis mun (kirjauduin pöljä väärälle tilille). :'D

   Poista
  2. Heis, teen aiheesta vielä erikseen pienen blogimerkinnän tänään jahka pääsen ihan tietokoneen ääreen kännykän sijaan. Kerron siinä tarkemmin mitä olin ajatellut tehdä!

   Poista
  3. Selvä, sitä odotellessa! ; )

   Poista