perjantai 29. maaliskuuta 2013

CRACK 2

Kevät on taas täällä ja sen myötä koin, että olisi taas aika vaihtaa blogin ulkoasua. Olin muutenkin jo niin kyllästynyt katsomaan edellistä ulkoasua ja erityisesti banneria, että kevät oli itsessään jo täysin validi tekosyy. En hirveästi pitänyt loppupeleissä edellisestä ulkoasusta. Olin ajatellut muuttaa ulkoasua vasta kesällä kun minulla on uusi puku taas kasassa, mutta pyh. Mennään viime vuonna tekemälläni Peukaloliisalla. Kuvan tuolloin napsaisi Kizzy.

Olen ehkä aivan liian innoissani keväästä. Pidän kaikista vuodenajoista kovasti, mutta kun kylmää ja pimeyttä on jatkunut niin kauan, ei energiaa ja positiivisuutta riitä mihinkään. Kaikki mehut menee pelkästään siinä, että yrittää päästä sängystä ylös pimeään aamuun, olla koulussa valoisan ajan ja takaisin kotiin kun on taas pimeää. Kirkas lumi ja kirpakka pakkanen piristää puoliväliin saakka, mutta loppupuolella on jo henkisesti ja fyysisesti lopussa. Kevät on tuonut mukanaan minulle niin paljon uutta energiaa ja pakottavia tarpeita uudistaa itseään. En lannistu ja vaivu alakuloon ollenkaan helposti talven loputtua. Sitä jaksaa paremmin olla tukena ystäville, joilla on vaikeaa, ja ennen kaikkea kestää helpommin itseään. Kaikki on myös paljon hauskempaa kuin ehkä olisi soveliasta.

Tästä aasinsiltana seuraavaan. Tein joskus 2010 kesällä postauksen siitä, miten kameran edessä ollaan, millainen posettaja itse olen ja miten yleensä photoshoot-tilanteissa käyttäydyn. Löysin tuon merkinnän taas tänään ja saatoin nauraa jälleen vatsani kipeäksi. Ja koska itsensä nolaaminen ja itselleen nauraminen aika ajoin on terveellistä ja kehittävää, päätin siis tehdä vastaavanlaisen kuvaspämmin derppailua tämän aikavälin coneista/cosseista/muista. Kaikkia tapauksia en kuitenkaan laita, vain niitä painavimpia. Lupa on tälläkin kertaa nauraa.

Kuvakrediitit etukäteen:


Persona 3: Mitsuru

Derp hurp hörp.

D:
Kuvassa myös Maiju.

D':
Seuraan liittyi Kangaskasa.

Maiju myötähäpeää.

Minä en edes.


Peukaloliisa

Peruukki painaaaa-

LaadidaadaalaaKSHDFKJSDHGJKHAJGH

IHANAA OOOH feat. Kizzy


Odin Sphere: Mercedes

Öääärgh.
Vasemmalla Esa.

Edörr?

Nuut.

IHANA SOMELAINE MUIJA UH.

D:

Ella, mitä teet.

Sovitaanko treffit?


W.i.t.c.h.: Will

Will ei arvosta Mattin helliä rakkausbiisejä.

Ei niin kertakaikkiaan.


Ace Attorney: April May

Bad hair day.

Dat ass feat. fuuuuu


Aurinkoista kevättä!

EDIT// Ai niin, ja koska Elinan koostama video on sisällöltään niin tätä, laitan senkin vielä tähän loppuun. Herpan derpan!

14 kommenttia:

 1. Ei juma ku hajosin näille, ihan huippuviihdettä!!! xDD (ja ei kyl yhtään auttanut että mulla soi Suprise Buttsecks yhtaikaa taustalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhainta on aina omakiva, mutta vieläkin parempaa on se jos viihteen taso yltää ulkopuolellekin. Mahtavaa siis etten ollut ainoa näille kaatuillut. : D

   Poista
 2. ahahah niin ihania kuvia! Sai hymyn huulille ja tuli mieleen kesä! tällaiset kuvat on parhait!

  VastaaPoista
 3. EN. KESTÄ. Oot kyllä ihani somelaine muija. <3

  VastaaPoista
 4. Eiiiii, ihanaa että teit uuden tällaisen! <3 Näitä on ihan parasta katsella. Pitää itekin taas joskus kaiveilla photoshoot kansioita ja tehdä uusi naamavenyttelykollaasi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että ilahduttaa!Suosittelen kovasti tekemistä, sai ainakin itse naureskella lattialla saakka kun ei kestä. :D

   Poista
 5. Parhautta! Kuvat saivat hymyn huulille heti! Nyt iloisesti kohti kesää~ :D

  VastaaPoista
 6. 100% puhdasta Yumitusta. Meinas hammasharja hypätä nieluun tästä hyvästä :DD

  Ihana tämä uusi ulkoasu, ihanan selkeä ja "kevyt". Kevät on loistava tekosyy kaikelle uudistamiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, en tiedä miten tuon nyt ottaisin. Varmastikin siis hyvällä! 8D (Hammasharjasta nielusta en tosin iloitse, pahoittelen!)

   Ja kiva kuulla! Tykkään itse yleensä sellaisesta perusselkeästä ja vaatimattomasta tyylistä, mutta visuaalisena ihmisenä haluan jotain... no, visuaalista. Edellisestä ulkoasusta en sen takia niin kovasti perustanut, koska se oli aika tosi painokas, vaikka sielläkin kaikki kuviolliset asiat pysyivät sivun yläreunassa. Mutta puhdas valkoinen on aina jotenkin kiva ja raikas, minusta.

   Poista
 7. Et edes usko miten kamalan äänen päästin somelaine muija kuvalle ja kuvatekstille :'D Aivan ihania kuvia kyllä, hymyilin nii paljo että poskiin sattuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma, miten juuri somelaine muija herättää verrannollisesti pakottavia lattialla kierimisen tarpeita. Eihän se suinkaan ole oma suosikkini!

   Oli ilo hymyilyttää (kivun tuottaminen ei tosin ole kamalan kivaa, pahoitteluni)! \:D/

   Poista