keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ropecon, eli ai kun sattuu mut kuvataan nyt silti

Olin kokonaan unohtanut sen, että Ropeconkin olisi tänä kesänä enkä liioin ollut tietoinen päivistä. En ollut muistanut asiaa, koska en ollut ajatellut mennä, mutta kun yhtäkkiä perjantaina 27. heinäkuuta Facebookin seinäni täyttyi ilmoituksista ja pohdinnoista Ropeconiin menemisestä, alkoi minuakin kummasti kiinnostaa. Olin ollut Ropeconissa viimeksi vuonna 2009 ja pääkaupunkiseudulla asuvana ihmisenä matkakaan ei olisi kummoinen. Lisäksi minulla ei vieläkään ollut kesäisiä kuvia Desucon Frostbiteen tekemästäni Mercedeksestä. Koko kesänä oli ollut tarkoitus suunnistaa photoshoottailemaan, mutta se oli vain jäänyt. Ropecon oli siis enemmän kuin hyvä syy vetää puku päälle ja tarpoa metikköön kameran kanssa.

Oli hirveän hyvä tuuri, että viikonloppu oli aurinkoinen. En ostanut lippua, joten hengailin oman Ropeconini vain ja ainoastaan ulkona. Paikalla tuli oltua vain lauantaina, sillä sunnuntain ja siitä eteenpäin olen parannellut jalkaani ja selkääni kotona. Minulla on nyt kolmatta viikkoa ollut alakropan vasen puoli totaalisessa krampissa siten, että jumiutuneet lihakset painavat pahimpiin hermokohtiin ja selviän lähinnä vahvoilla lihasrelaksanteilla ja särkylääkkeillä. Ei ollut terveydellisesti siis hyvä idea laittaa pukua päälle ja kävellä edestakaisin metsikössä huutavan tuskaisan jalan kanssa, mutta mitäpä ei cosplayn eteen tekisi eiku-
Pahoittelen seuralaisiltani jatkuvaa jalan venyttelyä, valittamista ja ajoittaisia tuskanhuutoja. Jalka on onneksi tänä päivänä jo paljon parempi, vaikka tässä vielä kuulemma pari viikkoa meneekin (ellei pidempäänkin, toivotaan parasta), ennen kuin jalkaa ei vihlo, kolota, jomota, särje, kisko tai tykytä ollenkaan.

Muuten viikonloppuna oli kyllä tosi mukavaa. Olin kovin häkeltynyt, kun jostain puskista ilmestyi lapsi Poppixeksi pukeutuneena, jutteli kovasti ja samalla minun piti yrittää soittaa ihmisille ja kysellä minne pitää mennä. Muutama koulustakin tuttu ihminen oli löytänyt tiensä Ropeconiin ja tämä enemmän kuin suuresti järkytti minua. Niin omituista. Lisäksi MTV3 teki Ropeconista pienen uutisartikkelin ja videopätkän, josta jälkimmäisessä minäkin vilahdan pikaisesti. Mikäli joku haluaa katsoa videon, se on tässä.

Nyt ne kuvat!


Allekirjoittanut: Mercedes - Odin Sphere
Kuvaajat: Lefrin ja Wepi
Jälkikäsittely: minä

Kuviin on jokaiseen merkitty kuvaajan deviantART-tunnus.
Nähdään Traconissa! o/

7 kommenttia:

 1. Oii ku hieno cossi!
  Mistä nuo siivet on tehty muuten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siivet ovat maalattua muovia ja päällystetty kontaktimuovilla, jotta maali ei pääse osumaan mihinkään ja raapitumaan irti.

   Poista
  2. Wow, ne on kyllä tosi siistit! :'D

   Poista
 2. Upea cossi ja upeita kuvia! Olen itseasiassa tainnu nähdä tämän cossin jopa livenä :D <3  www.poisonpineapple.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Huh, voin huokaista helpotuksesta, tulihan noista omista otoksistanikin ihan kivoja. Tykkään kyllä asusta hirveästi, ja uguu bububu söpö Mersku-Ina siellä! Toivottavasti jalka paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvistasi tuli enemmän kuin ihan kivoja, tykkäilen, kiitos! Kiitos myös pukukehuista ja paranemistoivotuksista, enköhän selviä. :3

   Poista