lauantai 26. maaliskuuta 2011

Masquerade tiem~

Nyt kun päivittelyn makuun on päästy, seuraa toinen lyhyt update. Franin aloittaminen on yhä vielä tulevaisuudessa, sitä odotellessa ajattelin kokeilla maskeerausta Clothon naamaa varten. Tässä siis tulos:Kulmakarvani tapaavat harrastaa tahatonta kohoilua.


Otin vapauden shoopata silmiäni siihen muotoon, mitä niiden pitäisi edustaa Clothon silminä. Tuskin pahastutte. Ihan tuohon tulokseen en voi cossatessa itsessään päästä, mutta mahdollisimman lähelle silti tietysti pyritään.

Käytin maskeeratessani Grimasin valkoista rasvapohjaista kasvomaalia ja saman tuotesarjan keltaista vesipohjaista. Levitin valkoista koko kasvoille ja vasta sen jälkeen keltaista päälle, sillä vesiohenteinen kasvomaali kuultaa liikaa läpi ja on siis lopputuloksessa aivan liian tumma (ja yhäkin se tosin on tumma). Mukana pitäisi toki olla väritön puuteri pitämässä pakkelia paikallaan, mutta sen puutteessa käytin tähän kokeiluun hiuslakkaa. Hyvin toimii, muttei ole kovin terveellistä. Jos kuitenkin aletaan vähäsen pilkkua viilaamaan, mikä tässä touhussa terveellistä olisikaan. Silmät korostin sekä nestemäisellä että kynäkajaalilla, vähän satunnaista mustaa ripsiväriä. Kulmiin sipaisin mustaa luomiväriä, sillä mielestäni piirretyt kulmat ovat aivan liian jyrkän näköiset, vaikka toki Clotholla vahvat kulmakarvat onkin. Pidän silti enemmän luonnollisuudesta. Ylähuuleen käytin jälleen kajaalia. Mahdollisuutena olisi toki myös musta huulipuna, mutta sen puutteen valossa päädyin tähän ratkaisuun. Lisäksi itselläni ei huulipunat pysy millään ilveellä, vaikka huuleni kuinka hyvin pohjustan. Sen sijaan kajaali on yhä tiukasti huulissani, vaikka niiden meikkaamisesta onkin uskoakseni jo useampi tunti (kyllä, istun yhä meikit naamassa tätä kirjoittaessani). Normaalissa, vakavammassa tapauksessa käyttäisin silmiin ja huuliin meikinpohjustusainetta, nyt jätin sen pois tarkoituksena vain kokeilla pikaisesti. Suosittelen pohjustusta kovasti.

Vielä kehotus siitä, että lapset rakkaat, muistakaa aina ennen maskeerausta pestä ja kosteuttaa iho ja antaa kosteusvoiteen imeytyä ihan kunnolla. Itselläni oli pohjalla vielä päivän arkipuuterit yms. enkä jaksanut pestä niitä pois, sillä ajatus oli kokeilla tätä vain nopeasti. Jos pohjalla on mitään vanhoja meikkikökköjä ja epäpuhtauksia, on huomattavasti vaikeampaa saada maskeerausjäljestä tasaista. Lisäksi sitä paremmin iho voi mitä vähemmän pakkelia lopputuloksessa on.


Ja vielä ensimmäisestä kuvasta: ei, en ole syöpäpotilas. Tarkoitus oli viedä huomio täysin sinne, minne se kuuluu. Toivottavasti tämä ei päinvastoin saanut teitä tuijottamaan boheemia päätäni.

3 kommenttia:

 1. Joku on ihan varmasti juorunnut sulle mun Kohtalottaret-ongelmastani ja teet tämän kiusallasi!

  Hehkuttele vielä vähän, ja saatan oikeasti harkita Atroposta. 8D

  Meikki näyttää muuten ihan törkeän hyvältä, vaikka vähän tumma onkin.

  VastaaPoista
 2. En voi kieltää, etteikö eräs olisi juorunnut. En myöskään voi kieltää sitä, etteikö mahdollinen Atropos-harkintasi ilahduttaisi minua aika paljon. Tein entryn silkkaa tyhjänpanttisuuttani, mutta kyllä, mietin, mahdatko kommentoida~

  Jahka Clotho oikeasti on ajankohtainen, aion ostaa vaaleampaa keltaista. Hienoa silti, että jo kokeilu hieman liian tummalla värillä näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Lyhyesti ja ytimekkäästi: uuh, hyvältä näyttää! *w*

  VastaaPoista