sunnuntai 1. elokuuta 2010

Muutoksia suunnitelmiin

Jos nyt tästä pienen päivityksen rupastuksen vääntäisin~

Olin aikaisemmin uhannut tekeväni Risen Persona 4 -pelistä, mutta sen taidan työntää pimeään nurkkaan ajatuksieni perukoille enkä sitä luukkua aio enää avata (ainakaan pitkään aikaan). Juttuhan on nyt niin, että suunnitelmat MCM London Expoon menemisestä peruuntuivat tyystin. Mahdollisuus menemiseen olisi yhä olemassa, tosin erittäin pieni, joten näin paremmaksi jättää mahdollisuuden pois ja paneutua cosplayhin nyt kun siihen kerrankin olisi varaa kesällä tehtyjen töiden jälkeen. Olisin tehnyt Risen pääosin ryhmää varten, ja vaikka ehdotin hahmoa itselleni omaehtoisesti, oli syy siihen se, ettei kukaan muu siihen tuntunut olevan halukas ryhtymään.
P4:sta tuli uudestaan puhetta tänään Cosplay-viikon aloittavalla piknikillä (jossa oli "huimasti" porukkaa :D olin odottanut samanlaista ilmiötä kuin hanamissa mutta aina ei voi voittaa :DD) ja hivenen valittavaan sävyyn jaoin ajatuksiani siitä, että olisin tekemässä Riseä ja kerroin kuinka todellisuudessa olisin hirveästi alunalkaenkin halunnut tehdä Naoto Shiroganen (kuvassa oikealla) tästä samaisesta pelistä.
Aloittaessani pelin pelaamisen olin liikkeellä sillä pohjalla, että kunpa pelistä löytyisi edes joku, joka jotenkin nappaisi itselleni cosplayattavaksi. En tuntunut lämpenevän millekään hahmolle, vaikka kaikki kovin muikeita olivatkin omalla tavallaan. Niissä ei vaan missään ollut itselleni "sitä juttua". Odotukseni kuitenkin palkittiin, ja kuvioon astui edellä mainittu Naoto. En ehkä jaa julkisesti syitä siihen, miksi Naoto tuntui itselleni sopivalta (vuotaisin julki suuria paljastuksia pelistä derp), mutta ehkä ne lähimmät ihmiset mielleyhtymistäni jo tietävät.

Piknikiltä tänään kotiin päästyäni tarkistin peruukkitilanteeni, sillä olin juuri kesän alussa ostanut Vocaloidien Kaitoa varten sinisen peruukin, joka oli kotona osoittautunut aivan liian tummaksi siihen tarkoitukseen. Onni potkaisi lujalla otteella, ja väri on täydellinen Naoton tukkaa ajatellen.Koska tiedän teidän rakastavan naamaani <3
Sanokaa mitä sanotte värin sopivuudesta nyt kun kuvauspaikkana on vessa ja valaistuksena hehkulamput. I tells you, it ish purrfect.Lisäksi muistelin, että hattuhyllyltäni saattaisi löytyä mitä oivallisin tekele Naoton pään peitoksi, eikä muistini pettänyt minua. Väri on luonnollisesti väärä (ruskea) ja lippa ehkä hieman liian iso, mutta pieniä vikoja! Tästä erään ihmisen kanssa tänään olikin puhetta, että miksi ei voisi muka hyödyntää valmiita vaatekappaleita cossatessa, jos se vain on oman kukkaron ja lopputuloksen mukaista? Omasta mielestäni saa hyväksikäyttää niin paljon valmista kuin haluaa - eri asia sitten jos täysillä kauppatuotteella aikoo mennä kisaamaan. Tässä tapauksessa aion käyttää valmista hattua vain pohjana; joko mahdollisesti päällystää hatun oikean värisellä kankaalla, tai vaihtoehtoisesti parsia tuon ja leikata kaavat sen tilkkuja hyväksikäyttäen. Lisäksi mitä luultavimmin leikkaan lippaa rahtusen pienemmäksi.

Olen luova ja postaan mustavalkoisena.


Tätä olisi siis tarkoitus alkaa kyhäämään seuraavana ja aikomuksenani olisi saada se päivänvaloon vielä tämän vuoden puolella, jos onni, innostus ja jaksaminen on myöten.

2 kommenttia:

  1. Itse suosittelisin tota parsimista :) Koska itse tein niin, että päällystin ihanan thaimaasta ostamani lierihatun kankaalla.. Ja oikeastaan uskon että paremman olisin saanut tekemällä uuden hatun, enkä päällystämällä :)

    VastaaPoista
  2. Joo vähän luulen, että tekisin myös niin, lisäksi laitan mukaan kovikekangasta että tulee koppalakkimaisempi, niinkuin kuvassa. :)

    VastaaPoista