Tilaustyöt

Toisinaan olen tehnyt/teen myös muille kuin itselleni pukuja. Tässä ovat kaikki, jotka olen joko tehnyt alusta alkaen itse tai olen ollut muuten vain suuresti mukana tekemässä. Järjestys on uusimmasta vanhimpaan, uusin ylimpänä.

Otan tilaustöitä vastaan, mikäli ne sattuvat yksiin resurssieni kanssa. Kysy kommenttikentässä alla!


Nathan Drake
Uncharted 3

CossaajaMialiina
Puvun debyytti: Tracon X 2015
Työaika: 2 tuntia
Kuvia: --

Mialiina kyseli, josko minulla olisi WCS-kiireiden ohessa aikaa rykäistä hänelle Nathan Draken vyönsolki cossiaan varten, ja simppeliytensä vuoksi toki oli. Tykkäsin kovasti erityisesti tuon maalaamisesta.Aurora
Child of Light

Cossaaja: Mialiina
Puvun debyytti: Yukicon 2.0 2015
Työaika: Liian kauan, ts. on/off puoli vuotta
Kuvia: --

Olen toteuttanut puvusta mekon ja kaiken muun on Mialiina kasannut itse. Se, miksi puvun valmistus venyi, johtui omista päällekkäisistä aikatauluista omien cosplaysuunnitelmien, töiden, koulun sekä vaaditun levon määrästä. Loppupeleissä puku itsessään oli hyvin simppeli ja nopeahko toteuttaa. Puvun oli tarkoitus valmistua Yukiconiin, joten sen puoleen aikataulussa kuitenkin pysyttiin.
Commander Shepard
Mass Effect 3

Cossaaja: --
Puvun debyytti: (Valmistui 2014)
Työaika: 1 päivä
Kuvia: --

Tämä ei kyllä ollut tilaustyö, mutta koska en sitä itsekään ollut pukemassa, niin laitan tämän mieluummin tänne. Tein mekon yhdessä yössä valtavan inspiraation parjaamana ja laitoin mekon lopulta myyntiin, koska sille ei ollut itselläni käyttöä. Kuvassa tekemästäni mekosta puuttuu vielä logo, jonka lisäsin kyllä myöhemmin.

Phobos
W.I.T.C.H.

Cossaaja: Kizzy
Puvun debyytti: Desucon Frostbite, 2014
Työaika: 1 päivä
Kuvia blogissa: x

Kizzyllä itsellään oli kiireitä ja minulta itseltäni löytyi toivottuja materiaaleja sekä aikaa, ja kykenin auttamaan tekemällä Phoboksen päähineen. Materiaaleina käytin softista sekä Worblaa. Pintakäsittelyn ja maalaamisen asiakas hoiti itse.Prinssi Cornelius
Peukaloliisa

Cossaaja: Kizzy
Puvun debyytti: Animecon IX, 2012
Työaika: 1 päivä
Kuvia blogissa: x

Kizzy ja minä autoimme toisiamme hieman paricossissamme, Kizzy puuhaili sormuksen parissa, minä puolestani tein iltapuhteeksi kukkanauhan ja miekan. Lemmikkikaulanauhan tein kirjontalangasta ja satunnaisesta kellarista löytyneestä polyesterikankaasta, jonka reunat pystyi siistimään polttamalla. Miekan pohjana käytin Punanaamiosta ostettua florettimiekkaa, johon tein softiksesta helpon väistimen.
Katherine
Catherine

Cossaaja: alksndra
Puvun debyytti: Desucon, 2012
Työaika: 2 päivää
Kuvia blogissa: x

Puku ei ole täysin itseni tekemä. Minä autoin lähinnä peruukin leikkaamisessa, paidan raitojen maalaamisessa sekä paidan ja silmälasien muotoilussa. Minä halusin välttämättä tehdä vyön, sillä rakastan pikkunäpertelyä. Onneksi alksndra suostui. :D


Cornelius
Odin Sphere

Cossaaja: Pablo
Puvun debyytti: Tracon V, 2010
Työaika: 1 viikko
Kuvia: --

Harmi, ettei löydy parempaa kuvaa; Pablo näemmä livisteli kameraa melko onnistuneesti. :D Teimme Pablolle Corneliuksen puvun pariksi minun Velvet-cossilleni. Tässä puvussa minun kädenjälkeäni ovat panssarit, huppu, korvat ja peruukki, Pablo teki itse puukakäpälänsä. Peruukki ei vastaa kovin hyvin referenssin viljapehkoa, sillä tarkoituksena oli tehdä peruukki, joka soveltuisi myös Pablolle aiemmin tekemääni Len Kagamine -pukuun.Teletha "Tessa" Testarossa
Full Metal Panic!

Cossaaja: Yumenale
Puvun debyytti: Animecon VII, 2009
Työaika: 2 viikkoa
Kuvia: x x x

Puku on muuten itseni tekemä, mutta kauluspaita ja solmio olivat Yumenalella itsellään jo valmiina. Teimme myöhemmin uuden peruukin Tessan kesäunivormua varten, jota Yumenale käytti Desuconissa vuonna 2010. Väri oli paljon parempi, eikä otsatukasta tullut noin ylisuoraa.


Len Kagamine
Vocaloid 2

Cossaaja: Pablo
Puvun depyytti: Desucon, 2009
Työaika: 2 viikkoa
Kuvia: x x x

Puku on täysin itseni tekemä. Pukuun oli melko vaikeaa tuolloin löytää kunnollisia referenssejä, sillä jokaisessa kuvassa tuntui olevan jotakin eri tavalla kuin muissa. Tämän cossin kanssa kokeilin ensimmäistä kertaa peruukin värjäämistä Copic-musteilla.


Kairi
Kingdom Hearts II

Cossaaja: Yumenale
Puvun debyytti: Animecon, 2008
Työaika: 1 viikko
Kuvia: x

Puku on koruja lukuunottamatta minun tekemäni. Halusimme Yumenalen kanssa tehdä Kairin traileriversion, jossa Kairilla on siis punaisemmat hiukset ja vaaleampi mekko kuin itse pelissä.Naminé
Kingdom Hearts II

Cossaaja: Yumenale
Puvun debyytti: Squeenix Photoshoot, 2008
Työaika: 2 päivää
Kuvia: x x

Vuonna 2008 järjestin syntymäpäiväni photoshoot-miitin muodossa ja teemana oli Square Enix. Pukeuduin itse tuolloin Roxasiksi ja toivoin Yumenalesta Naminéa. Lopulta päätin itse tehdä mekon hänelle yllätyksenä. Peruukki oli myös minulta lainassa.

1 kommentti:

  1. Hei Ina! Teetkö tilaustöitä tällä hetkellä? (: mulla ois nimittäin tarkoitus cossata jossain vaiheessa Auroraa pelistä Child of Light, mutta ompelutaito puuttuu. Mitat löytyy valmiina ja lisäksi asun Espoossa, joten jos itse asut vielä Helsingissä, niin puvun sovituskin saataisiin varmaan sovittua, jos sille ois tarvetta. Ota yhteyttä jos aikaa tällaiselle projektille olisi, niin keskustellaan lisää ^^ eveliina.kronqvist@gmail.com (pidän bloggerissa Pukukaappi -blogia :3)

    VastaaPoista