keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hulvatonta hakua

Selasin aikani ratoksi blogini Analytics-tietoja, luonnollisesti lähinnä niitä hakusanoja, joilla blogiini on löydetty. Ihan vain koska en ole aikoihin taas kirjoitellut, eikä minulla ole elämää tällä hetkellä, ajattelin jakaa iloni muille. Valitsin mukaan jollain tavalla itseäni huvittaneimmat hakusanat. Koska sanat ovat ihan sieltä blogin perustamispäivästä asti poimittuja ja ne ovat Analyticsissani sekalaisessa järjestyksessä, en tohtinut ottaa niistä kymmeniä ja taas kymmeniä kuvakaappauksia ja rakennella palapelejä. Joudutte siis valitettavasti vain luottamaan sanaani, että näitä hakusanoja on todellakin käytetty. Järjestin hakusanat alle jokseenkin järkeviksi kontekstuaalisiksi paketeiksi. 



yumikoyuki
yumi koyuki
yumijumittaa
yumi jumittaa
yumi blogspot
yumi jumittaa blogspot
yumi jumittaa cosplay
yumi blogger
yumikoyuki cosplay blog
http://jumittaa.blogspot.com/



Baw, iloitsen ehkä liikaa niinkin hassusta jutusta, että blogiani on ihan oikeasti etsitty.  



jumittaa.blogspot.com
jumittaa blogspot
jumittaa
 


Vähän epäsuorempia hakuja, tosin sano sitten onko tänne päin löytäminen edes ollut tarkoitus. 



helsingin kuvataidelukio
opiskelen kuvataidelukiossa
ennakkotehtävä taik
taik ennakkotehtävät pukusuunnittelu
pukusuunnittelija ennakkotehtävä blogi



Helsingin kuvataidelukio on paras lukio ikinä. - Onnittelut kuvataidelukiossa opiskelevalle sanahakijalle! - Taikissakin on ennakkotehtävät. - Kyllä, myös pukusuunnittelun suuntautumisvaihtoehdossa. - Vielä en ole törmännyt blogiin, joka erikoistuisi pukusuunnittelun ennakkotehtäviin. 



yumi ripset
mustat viikset yumi
yumi metsästys
yumi pelit


Täällä räpsyttelee allekirjoittanut tuuheita ripsiään. - Voi ei, ei kai mursuviikseni näy niin selvästi! - En tiedä, mitä mieltä olen minun metsästämisestäni, en voi maistua kovin hyvältä. - Ja kyllä minä tykkään peleistä ihan hirveästi! 



final fantasy fran nekocon kuopio
final fantasy fran nekocon
yumi jumittaa fran



Jälleen iloitsen kovasti, että joku on pistänyt pukuni merkille. Vaikka joku olisikin inhonnut pupunäyttäytymistäni sielu palaen, ainakin olen jonkun jäljen jättänyt! \:D/ 



alushousut site:blogspot.com
 cleopatra bust
angel bondage
video porno de etsia elisabet



Nämä olivat vasta esimakua. Sensuroinnin nimissä jätin loput hakusanat pois. 



kuinka huulet
huulikiillon syöminen
huulipuna ohuille huulille
paksut huulet pieni suu ohuet huulet
 miten piirretään huulet
kuinka piirretään huulet
kulmakarvoihin luomiväriä?
yläluomen leikkaus
irtoripset ennen kajaalia vai jälkeen
mistä erikoiset irtoripset
meikkiohje että miten tehdä meikki


Niin, kuinkas ne huulet? - En suosittelisi huulikiillon syömistä, ei voi olla kovinkaan terveellistä. - Mitä tietämykseni yleensäkään huulimeikkiä koskee, huulipuna on laadultaan samanlaista sekä ohuille että paksuille huulille (heh_heh). - Se, jos omistaa sekä ohuet että paksut huulet, on taito. - Huulet piirretään esimerkiksi näin. - Kulmakarvoihin on ihan turvallista laittaa luomiväriä. - Minä sanon "ei" yläluomien leikkaamiselle. - Kajaalista ja irtoripsistä: se on ihan se ja sama laittaako irtoripset ennen vai jälkeen kajaalin lisäämisen. Väitetään, että ripset pysyvät paremmin kiinnitettynä suoraan meikkaamattomalle iholle, mutta kajaalin lisääminen irtoripsien päälle voi olla haastavahkoa, rajauksista tuppaa muutenkin tulemaan paksumman puoleisia. Lopputulos voi olla siistimpi, mikäli rajaukset tehdään ennen ripsien lisäämistä. (Ja tuosta ripsien kiinni pysymisestä: minulla ei ole koskaan tippunut ripset silmistä koko päivän aikana, vaikka ne olisi kajaalin päälle liimattukin.) Valinta on siis täysin vapaa. - eBaysta esimerkiksi voi löytää mitä erikoisempia irtoripsiä hyvään hintaan! - Viimeisimpään en puolestani löydä kielellisesti korrekteja sanoja. 



siivous jumitus
naamajumitus



Elämän suuret jumitukset. 



potkaisen piikkikorolla


Toivottavasti et ketään, johon voi sattua! 



cosplay häirintä


Vastustan! Tarkoitti se mitä tahansa! 



herp derp tarkoitus


On maailman syvin tarkoitus. 



ds jumittaa?


Ei tällä hetkellä, kiitos kysymästä. Mutta argh, se on niin kamalaa! Onneksi ei ole käynyt minulle kuin kerran tai kahdesti. 



pakenin helsingistä


Miksi? Kivaa täällä on, tule takaisin vaan. 8) 



lagittaa blogspot cosplay
lirlys jumittaa


Hngh, melkein!



No, ainakin minulla oli hauska ilta!

2 kommenttia:

 1. näitä on aina yhtä hauskaa lukea! :D Ja en tiedä mitä hauskaa lirpassa on, mutta voin tässä kai myöntää, että pieni hihitys saattoi päästä kun luin tuon "lirlys jumittaa" :')

  Kiitos kun jaoit nämä, mullekkin tuli hieman hauskempaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin mukava kuulla, että muitakin ilahduttaa! Lirlys on erittäin vakavasti otettava ihminen. Harmi vain, että hakusanailijalla on mennyt henkilöt sekaisin. Saatan näemmä tartuttaa jumittamista tiedostamattani ja näin ollen antaa Lirlysin imagoon särön. I iz sorry, Lirppa! Kohta sinuakin, Kimmy, etsitään hakusanoilla "Kimmy jumittaa"!

   Ei mitään, hauskaa on kiva jakaa!

   Poista